Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Parsakaali (Pirkka)35g10kcal1.6g0.7g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g10g32kcal2.1g0g2.7g0g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g177kcal9.8g20g5.8g1.4g
Valittu annoskoko250g89kcal4.9g10g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna125g44kcal2.5g5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056