Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)63g113kcal11.9g0.1g6.9g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g104g63kcal1g4.7g4.2g0.6g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g593kcal28.8g14.8g45g3.8g
Valittu annoskoko250g297kcal14.4g7.4g22.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna125g148kcal7.2g3.7g11.3g1g
Arvot/100g100g119kcal5.8g3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191