Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g19g63kcal9.7g5.8g0.1g1.1g
Tumma makarooni (Torino)96g336kcal15.4g61.5g2.5g5.8g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1018kcal62.6g146.4g18.6g15.8g
Valittu annoskoko250g509kcal31.3g73.2g9.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna125g255kcal15.7g36.6g4.7g4g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138