Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 125g259kcal20.3g0g20g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g571kcal43.6g8.6g40.6g5.2g
Valittu annoskoko250g286kcal21.8g4.3g20.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna125g143kcal10.9g2.2g10.2g1.3g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914