Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g167g40kcal2g5.7g0.3g3.5g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 42g14kcal0.1g2.8g0g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 25g5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g199kcal4.8g20.2g9g9.4g
Valittu annoskoko250g99kcal2.4g10.1g4.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna125g50kcal1.2g5.1g2.3g2.4g
Arvot/100g100g40kcal1g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847