Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)156g106kcal2.5g23.3g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%31g91kcal10.6g0g5.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g63g53kcal0.9g2.8g4.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g500kcal28g52.2g19.8g0.4g
Valittu annoskoko250g250kcal14g26.1g9.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna125g125kcal7g13.1g5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629