Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sokeri 22g90kcal0g22.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Vispikerma Flora 20%44g96kcal1.3g2.2g8.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Mansikka 35g16kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)44g26kcal0.2g5.7g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g775kcal25g103.2g26.6g4.8g
Valittu annoskoko250g388kcal12.5g51.6g13.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna125g194kcal6.3g25.8g6.7g1.2g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653