Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g23kcal1.2g3.9g0.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow80g68kcal3.7g12g0.4g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g465kcal38.4g31.8g20g8g
Valittu annoskoko250g233kcal19.2g15.9g10g4g
Annoskoko puolitettuna125g116kcal9.6g8g5g2g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465