Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g112g225kcal15.7g2.4g16.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g94g56kcal0.9g4.2g3.7g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Tilli mauste0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g634kcal33.4g14g48.4g1.2g
Valittu annoskoko250g317kcal16.7g7g24.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna125g159kcal8.4g3.5g12.1g0.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565