Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g56g194kcal7.6g36.1g1.7g3.4g
Prinssinakki pirkka 300g34g82kcal1.1g1.1g6.8g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g45g115kcal6.8g0.7g9.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa34g5.8kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %23g41kcal4.8g0.2g2.3g0g
Paprika, punainen6.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)28g17kcal0.3g1.3g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g927kcal42.6g83.8g43.2g9g
Valittu annoskoko251g464kcal21.3g41.9g21.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna126g232kcal10.7g21g10.8g2.3g
Arvot/100g100g185kcal8.5g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978