Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g41g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g19g66kcal2.3g13.3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki56g62kcal14.1g0.3g0.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste21g77kcal6.2g0.4g6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g699kcal66.6g39g32.4g1.2g
Valittu annoskoko251g349kcal33.3g19.5g16.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna126g175kcal16.7g9.8g8.1g0.3g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.8g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850