Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 90g25kcal1.1g3.7g0.2g1.9g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g45g68kcal7.7g0.2g4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.4g8.4kcal0.4g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g202kcal18.4g8g9.8g3.8g
Valittu annoskoko251g101kcal9.2g4g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna126g51kcal4.6g2g2.5g1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704