Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 549g418kcal10.3g85.1g1.1g5.5g
Parsakaali (Pirkka)346g104kcal15.9g6.9g1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.8g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g96g322kcal21.1g0.3g26.9g0g
Vesi1383g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1772kcal98.2g199.6g58.8g15.2g
Valittu annoskoko2500g886kcal49.1g99.8g29.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g443kcal24.6g49.9g14.7g3.8g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056