Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 908g252kcal10.8g36.9g1.8g19.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g454g127kcal2.7g27g0.9g11.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g15kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 41g361kcal0g0g40.9g0g
Vesi908g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 91g30kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 77g313kcal0g77.1g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2198kcal29.2g287.8g87.4g61.4g
Valittu annoskoko2500g1099kcal14.6g143.9g43.7g30.7g
Annoskoko puolitettuna1250g550kcal7.3g72g21.9g15.4g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976