Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow642g546kcal29.5g96.3g3.2g32.1g
Soijanakki, hälsans kök482g1175kcal86.7g33.7g77.1g0g
Purjosipuli 241g55kcal4.4g5.8g0.5g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 642g489kcal12.1g99.6g1.3g6.4g
Vesi482g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.2g8.2kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4547kcal266.4g472.2g164.4g89.8g
Valittu annoskoko2500g2274kcal133.2g236.1g82.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1137kcal66.6g118.1g41.1g22.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794