Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi574g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)215g711kcal14.4g172.3g0.9g0g
Valkosipuli 12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Paprika punainen 287g84kcal2.7g12.9g1.1g5.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g74kcal1.6g15.8g0.5g6.6g
Herkkusieni 144g23kcal3g0.4g0.5g2.2g
Herne, pakaste (rainbow)287g244kcal17.2g43.1g0g8.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g14g129kcal0g0g14.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka57g47kcal2g10.9g0.6g0.6g
Mustapippuri 12g32kcal1.3g4.4g0.4g3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g43g28kcal3.2g3.9g0.2g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)445g552kcal97.9g0g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3952kcal292.2g545g73.6g58.8g
Valittu annoskoko2500g1976kcal146.1g272.5g36.8g29.4g
Annoskoko puolitettuna1250g988kcal73.1g136.3g18.4g14.7g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317