Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 661g232kcal30.5g12.9g2g16.5g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Vesi1322g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)11g28kcal1.2g0.3g2.4g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g247kcal16.7g0g19.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g275g330kcal9.4g9.9g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1939kcal119g58.8g125.2g37.8g
Valittu annoskoko2500g969kcal59.5g29.4g62.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g485kcal29.8g14.7g31.3g9.5g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109746