Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 426g459kcal35.9g59.6g1.5g29.8g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow426g320kcal23.4g51.1g2.1g0g
Paprika keltainen 341g103kcal3.2g17.4g0.7g6.8g
Sipuli 153g46kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl51g460kcal0g0g51.1g0g
Valkosipuli 21g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g852g298kcal13.6g58.8g0.9g11.9g
Kasvisliemikuutio 19g57kcal1.8g2.5g4.4g0.3g
Juusto, cheddar 205g844kcal52.4g0.2g70.3g0g
Chili paprika punainen6.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5223kcal267.8g401.8g262.8g103.6g
Valittu annoskoko2500g2612kcal133.9g200.9g131.4g51.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1306kcal67g100.5g65.7g25.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884