Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 911g307kcal6.3g50.1g0.9g12.8g
Sokeri 387g1571kcal0g386.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g57kcal2g10.9g1.3g5.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g9g24kcal0.3g7.2g0.3g5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g146kcal0g36.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl911g3097kcal18.2g27.3g318.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10401kcal53.6g1036.6g642.6g45.8g
Valittu annoskoko2500g5201kcal26.8g518.3g321.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2600kcal13.4g259.2g160.7g11.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891