Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1528g2537kcal290.4g0g152.8g0g
Voi 33g238kcal0.4g0.1g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)284g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 437g280kcal14g21g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6886kcal671.6g70.8g435.4g9.6g
Valittu annoskoko2500g3443kcal335.8g35.4g217.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1722kcal167.9g17.7g108.9g2.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689