Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 460g139kcal4.3g23.4g0.9g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g479g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Rypsiöljy 19g169kcal0g0g19.2g0g
Pinaatti 172g23kcal2.8g0.7g0.5g2.2g
Cashew pähkinä, pirkka115g661kcal23g21.8g52.9g4g
Salaatti, jäävuori tuore153g15kcal1.7g1.2g0.3g1.5g
Savulohi, pelkästään460g910kcal79.5g0g70.8g0g
Kananmuna kuoreton 479g683kcal59.9g1.4g49.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2kcal0g0.2g0g0g
Kurkku, tuore153g15kcal0.9g2.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5430kcal350g139g390.6g49.4g
Valittu annoskoko2500g2715kcal175g69.5g195.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1358kcal87.5g34.8g97.7g12.4g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998