Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 939g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 85g747kcal0g0g84.5g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 157g929kcal36g19.7g77.5g9.4g
Kauralese 94g338kcal16.9g42.8g7.2g16.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Soijarouhe, vaalea 55g211kcal21.1g25.4g1.3g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 610g2094kcal62.2g427.1g7.3g21.4g
Grahamjauho 516g1693kcal54.5g313.4g11.4g51.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12052kcal383.6g1660.8g378.6g208.4g
Valittu annoskoko2500g6026kcal191.8g830.4g189.3g104.2g
Annoskoko puolitettuna1250g3013kcal95.9g415.2g94.7g52.1g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785