Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g414g799kcal78.6g0.4g53.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g911g501kcal28.2g58.3g18.2g0g
Purjosipuli 552g126kcal10g13.2g1.1g11.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g28g47kcal2.2g8.8g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g44g397kcal0g0g44.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 552g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3740kcal238g161.4g235g23.2g
Valittu annoskoko2500g1870kcal119g80.7g117.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna1250g935kcal59.5g40.4g58.8g5.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333