Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi17g48kcal1.5g1.2g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)78g365kcal9.3g5.6g34.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl194g233kcal6.6g7g19.4g0g
Perunasuikale (Apetit)1164g826kcal18.6g182.7g1.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g466g507kcal111.7g4.7g4.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g78g43kcal2.4g5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4127kcal304.2g427.2g130.4g5.2g
Valittu annoskoko2500g2064kcal152.1g213.6g65.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1032kcal76.1g106.8g32.6g1.3g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362