Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g282g360kcal41.9g0g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)222g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi16g43kcal1.4g1.1g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 246g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen176g58kcal5.8g8.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)141g310kcal18.4g0.7g26.2g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g282g391kcal53.5g0g19.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g101kcal0g0g11.3g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1126g1195kcal44.9g218.2g10g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5036kcal337.6g478.4g193g46.8g
Valittu annoskoko2500g2518kcal168.8g239.2g96.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1259kcal84.4g119.6g48.3g11.7g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408