Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1201g1537kcal178.9g0g108g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g84g227kcal6.3g41.2g4.2g8.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6034kcal468.8g239.8g386.2g30g
Valittu annoskoko2500g3017kcal234.4g119.9g193.1g15g
Annoskoko puolitettuna1250g1508kcal117.2g60g96.6g7.5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422