Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)93g9kcal1.4g0g0.6g79g
Ruisjauho Pirkka744g2268kcal72.1g453.5g14.9g111.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)403g1289kcal55.6g233.6g12.9g50.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g124g174kcal17.3g17.3g4.2g59.5g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g19g74kcal0g18.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1084g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g34g123kcal15.3g13.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7872kcal323.4g1473.2g69.2g600.6g
Valittu annoskoko2500g3936kcal161.7g736.6g34.6g300.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1968kcal80.9g368.3g17.3g150.2g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040