Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g439g417kcal30.7g65.8g4.4g35.1g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g439g439kcal35.1g65.8g3.5g35.1g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 954g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g29g22kcal2.1g2.7g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.8g18kcal0g0g1.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl48g41kcal0.7g2.1g3.3g0g
Ruokakerma ingman 5%382g324kcal13.4g22.9g19.1g0g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2656kcal171.4g342g65.6g147.4g
Valittu annoskoko2500g1328kcal85.7g171g32.8g73.7g
Annoskoko puolitettuna1250g664kcal42.9g85.5g16.4g36.9g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295