Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g118g331kcal22.5g0g26g0g
Kuohukerma,valio,2dl474g1610kcal9.5g14.2g165.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste474g118kcal4.3g22.7g1.4g13.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)474g128kcal6.2g22.7g0.9g8g
Jauheliha, sika-nauta 947g2097kcal165.7g0g161g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8600kcal418.6g123.8g710.2g44g
Valittu annoskoko2500g4300kcal209.3g61.9g355.1g22g
Annoskoko puolitettuna1250g2150kcal104.7g31g177.6g11g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530