Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 564g810kcal90.2g0g50.2g0g
Tomaatti, tuore940g191kcal5.6g35.7g2.8g13.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g752g173kcal10.5g25.6g3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 235g651kcal4.7g7g65.8g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3817kcal222g136.6g262.4g26.4g
Valittu annoskoko2500g1909kcal111g68.3g131.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g954kcal55.5g34.2g65.6g6.6g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454