Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1980g832kcal194.1g29.7g2g0g
Sokeri 421g1708kcal0g420.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton99g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5121kcal388.8g903.4g4g0.2g
Valittu annoskoko2500g2561kcal194.4g451.7g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1280kcal97.2g225.9g1g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859