Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1119g202kcal6.3g28g4.5g7.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g639g128kcal8.3g19.2g1.3g0g
Rypsiöljy 86g763kcal0g0g86.3g0g
Emmental, mustaleima64g262kcal18.5g0g20.5g0g
Herkkusieni säilyke 544g92kcal11.4g1.1g1.6g13g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 48g158kcal1g1.4g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3211kcal91g99.4g262g41.6g
Valittu annoskoko2500g1606kcal45.5g49.7g131g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g803kcal22.8g24.9g65.5g10.4g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087