Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g141g452kcal15.5g88.9g2.8g16.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)141g495kcal15.9g97.1g4.1g4.5g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g141g476kcal15.5g102.3g5.6g8.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g141g494kcal10.9g105.8g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1881g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 51g449kcal0g0g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4730kcal115.6g788.2g132.8g57.8g
Valittu annoskoko2500g2365kcal57.8g394.1g66.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1183kcal28.9g197.1g33.2g14.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874