Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.8g17.6g2.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1082g3786kcal129.8g768g22.7g32.5g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 140g320kcal18.7g21.6g6.3g52.6g
Oivariini vähärasvainen12g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8662kcal336.8g1614.6g77.6g170.2g
Valittu annoskoko2500g4331kcal168.4g807.3g38.8g85.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2165kcal84.2g403.7g19.4g42.6g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590