Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g858g300kcal31.8g36.9g3.4g0g
Sokeri 182g740kcal0g182.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 644g2220kcal35.4g490.4g7.7g8g
Becel olive (Becel), annos 100g129g451kcal0g3.9g48.9g0g
Mansikka 429g200kcal2.1g36.1g0.9g8.2g
Raparperi 258g87kcal1.8g14.2g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7996kcal142.2g1527.4g122.4g39.6g
Valittu annoskoko2500g3998kcal71.1g763.7g61.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1999kcal35.6g381.9g30.6g9.9g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108