Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1636g278kcal6.5g40.9g9.8g11.5g
Pekoni (Dulano)196g503kcal35.3g6.3g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)327g412kcal36g1g29.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g164g638kcal47.4g2.5g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3778kcal256.6g121.4g252.2g29.2g
Valittu annoskoko2500g1889kcal128.3g60.7g126.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna1250g945kcal64.2g30.4g63.1g7.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882