Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali860g169kcal15.5g18.9g1.7g19.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl401g120kcal18.5g7.6g1.2g6.4g
Sipuli (käsittelemätön)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour115g344kcal3.9g4.9g34.4g1.1g
Katkarapu206g147kcal29.7g1.4g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 229g175kcal4.3g35.6g0.5g2.3g
Vesi573g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1971kcal146.8g147.8g80.6g63g
Valittu annoskoko2500g985kcal73.4g73.9g40.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g493kcal36.7g37g20.2g15.8g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299