Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen640g128kcal3.8g24.3g1.9g9g
Tuorekurkku, annos 50g989g396kcal5.9g13.8g1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow359g359kcal82.5g0g3.6g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g512g820kcal87.1g0.5g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3404kcal358.6g77.2g115.4g18g
Valittu annoskoko2500g1702kcal179.3g38.6g57.7g9g
Annoskoko puolitettuna1250g851kcal89.7g19.3g28.9g4.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533