Kanapasta, oliiveilla ja fetalla.

Hyvää ja terveellistä.

Rasvat on tossa kaaviossa vähän tapissa ja sitä voikin pikkusen käyttää vähemmän.

Paloittele kaikki ainekset valmiiksi.

Kasviksia ei kannata pilkkoa millin palasiksi, vaan jätä ne reilun kokoisiksi paloiksi!

Keitä vesi ja laita pasta kiehumaan.

Laita öljyä wokkipannuun tai kasariin.

Itse suosin wokkia.

Kuullota sipulit nopeasti (15.sek) ja kaada kanat sekaan.

Ruskista kanaa muutama minuutti.

Mausta kana suolalla ja pippurilla, maun mukaan.

Kaada pannulle tomaatit sekä paprikat.

Sekoita ja anna kypsentyä pari minuuttia.

Tässä vaiheessa ruokaa voi maustaa vielä tarvittaessa puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Lisää paseerattu tomaatti.

Valuta pastasta vesi ja kaada pastat pannulle muiden aineksien sekaan.

Anna ruuan kiehua muutama minuutti, jonka jälkeen lisää oliivit sekä feta.

Mausta ruoka yrteillä, kuten oregano tai basilika.

Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä.

Anna ruuan vetäytyä hetki ja eikun syömää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 346 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)482g530kcal110.8g0g10.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen301g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Paprika, punainen205g53kcal1.8g9.4g0.8g4.1g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)602g181kcal6g36.1g1.2g6g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g230g253kcal41.4g4.6g6.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow96g173kcal0.6g5.5g16.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g325kcal0g0g36.1g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g343g1236kcal41.2g257.4g5.1g12g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl36g325kcal0g0g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6373kcal411.4g665g227.8g58.4g
Valittu annoskoko2500g3186kcal205.7g332.5g113.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1593kcal102.9g166.3g57g14.6g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134557