Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1681g925kcal26.9g221.5g2.9g14.3g
Sipuli (kuorittu)179g48kcal2.3g8.6g0.4g3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g105g26kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka42g4.2kcal0.5g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen315g63kcal1.9g12g0.9g4.4g
Dijonsinappi, Maille, Original21g15kcal0.8g1.7g0.6g0.6g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Viinietikka 63g13kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3754kcal65.2g507.2g178g46.6g
Valittu annoskoko2500g1877kcal32.6g253.6g89g23.3g
Annoskoko puolitettuna1250g939kcal16.3g126.8g44.5g11.7g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848