Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g814g195kcal14.6g24.4g4.1g15.5g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Tilli, tuore 116g35kcal4.3g1g0.9g2.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl581g494kcal8.1g25.6g40.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos58g419kcal0.3g0.3g46.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g247g59kcal4.4g7.4g1.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl176g150kcal2.5g7.8g12.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g128kcal0.1g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3225kcal83g177.4g242.2g62g
Valittu annoskoko2500g1613kcal41.5g88.7g121.1g31g
Annoskoko puolitettuna1250g806kcal20.8g44.4g60.6g15.5g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351