Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)50g453kcal0g0g50.3g0g
Sipuli 336g102kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)1342g403kcal13.4g53.7g5.4g2.7g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 671g2383kcal12.6g17.8g255g0g
Basilika, tuore 34g9kcal1g0.4g0.3g0.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g38kcal3.8g4.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6822kcal73g192.6g624.4g20.2g
Valittu annoskoko2500g3411kcal36.5g96.3g312.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1706kcal18.3g48.2g156.1g5.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887