Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 2058g1481kcal333.1g0g14.4g0g
Tilli, tuore 51g15kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Ruohosipuli 101g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli253g455kcal21.5g5.6g37.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 25g18kcal0.3g2.9g0.3g1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g22kcal1g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4026kcal718.4g29.4g107.4g9g
Valittu annoskoko2500g2013kcal359.2g14.7g53.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1007kcal179.6g7.4g26.9g2.3g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308