Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1370g4590kcal164.4g904.4g32.9g112.4g
Grahamjauho 84g275kcal8.8g50.8g1.8g8.3g
Siirappi 61g184kcal0.1g45.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 61g197kcal17.7g4.3g12.2g18.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 49g329kcal13.1g3.4g28.3g6g
Rypsiöljy 38g337kcal0g0g38.1g0g
Vesi761g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 76g57kcal10g0.8g0.3g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11934kcal428.2g2017.6g227.2g301.2g
Valittu annoskoko2500g5967kcal214.1g1008.8g113.6g150.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2984kcal107.1g504.4g56.8g75.3g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010