Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2209g2562kcal156.8g441.7g17.7g0g
Oliiviöljy 221g1953kcal0g0g220.8g0g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.5g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9183kcal324.8g906.4g477.8g3g
Valittu annoskoko2500g4591kcal162.4g453.2g238.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2296kcal81.2g226.6g119.5g0.8g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573