Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 699g530kcal13.1g107.8g1.4g7g
Vesi, vesijohtovesi 971g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g437g87kcal4.4g13.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 262g784kcal59.9g0g61.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g24kcal1.2g0.1g2.1g0g
Maustepippuri, annos 1g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 2.2g6.3kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2926kcal160.6g254.4g130g19.6g
Valittu annoskoko2500g1463kcal80.3g127.2g65g9.8g
Annoskoko puolitettuna1250g732kcal40.2g63.6g32.5g4.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302