Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 991g238kcal17.9g21.8g3g22.8g
Parsakaali brokkoli 594g208kcal27.5g11.6g1.8g14.9g
Juusto, keskiarvo 198g693kcal49.6g0.5g54.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g594g273kcal19g28.5g8.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.7g0.5g1.4g
Voi 60% rasvaa 83g453kcal0.7g0.4g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4005kcal237.4g181g239.6g78.2g
Valittu annoskoko2500g2003kcal118.7g90.5g119.8g39.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1001kcal59.4g45.3g59.9g19.6g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378