Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 377g105kcal4.5g15.3g0.8g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 942g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 270g70kcal4.2g9.5g0.5g5.1g
Purjosipuli 77g18kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Lanttu 50g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g119g33kcal0.7g7.1g0.2g3g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)502g126kcal5g27.6g0g7g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g13g6.9kcal0.6g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g9g18kcal0g4.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g865kcal37.6g151.2g4.8g55.4g
Valittu annoskoko2500g432kcal18.8g75.6g2.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna1250g216kcal9.4g37.8g1.2g13.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823