Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)1758g5149kcal43.9g56.2g527.2g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g13g51kcal0.2g12.4g0g0g
Sinappi (teollinen)88g113kcal3.9g12.4g5.3g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 88g29kcal0g0.4g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 527g1502kcal81.7g1.1g131.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13688kcal259.4g165g1328.6g0g
Valittu annoskoko2500g6844kcal129.7g82.5g664.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3422kcal64.9g41.3g332.2g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024