Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 754g516kcal108.8g0g8.3g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)861g879kcal7.8g20.7g84.4g0g
Porkkana 86g28kcal0.5g4.8g0.2g2.2g
Paprika punainen 129g38kcal1.2g5.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)172g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g302g69kcal5.1g9.6g1.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g97g34kcal0.4g7.8g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g65g94kcal3.8g20g0.1g0g
Sokeri 22g87kcal0g21.5g0g0g
Rypsiöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3810kcal259.6g197g216g15.2g
Valittu annoskoko2500g1905kcal129.8g98.5g108g7.6g
Annoskoko puolitettuna1250g953kcal64.9g49.3g54g3.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027